Krimp, Leefbaarheid & Zweefvliegen

Op vrijdagmiddag 13 mei is er weer een DeLimes netwerkmiddag in Niehove. Degenen die daar al eens geweest zijn weten hoe inspirerend die middagen zijn. Degenen die nog nooit geweest zijn krijgen een nieuwe kans.

Deze middag staat in het teken van Krimp, Leefbaarheid & Zweefvliegen. Het (sterke) verband daartussen wordt die middag gelegd door Herwil van Gelder, wethouder van de gemeente De Marne met in zijn portefeuille o.a. volkshuisvesting, plattelandsontwikkeling, sociaal cultureel werk, kunst en cultuur, milieu & duurzaamheid.

De kunst van het meestribbelen in praktijk gebracht. Blokkeer je agenda en meld je vast aan. De kosten bedragen zoals altijd 1 mailtje aan [email protected]. Welkom op 13 mei van 14:00 tot ca. 17:00 uur in cafe Eisseshof in Niehove. Nadere informatie volgt op 6 mei.

Fred Hendriks

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *