8 april: DeLimes Netwerkmiddag bij Flikken Maastricht

In 2011 staan de DeLimes Netwerkmiddagen in het teken van ‘slachtoffers van beleid’. De politie is een organisatie die we op diverse thema’s slachtoffer mogen noemen. Terwijl ik dit schrijf wordt door de Minister aangekondigd, dat met de komst van een nationale politie er stevig gesneden gaat worden in de top van de politie en dat de korpssterktes van overheidswege worden herverdeeld. De politie moet met elke regeringswisseling maar zien wat er gaat gebeuren. Ook de kwaliteit van de centrale ICT van de politie staat ter discussie, om maar niet te spreken over de bonnenquota en de Kalsbeek-norm in het kader van prestatiecontracten. Tijd om de denkkracht van het DeLimes netwerk eens in te zetten voor de flikken.

Met dank aan Erik van Zuidam, plaatsvervangend korpschef Politie Groningen en DeLimes netwerker, zijn we op vrijdag 8 april a.s. te gast bij de Politie Limburg-Zuid. Korpschef Gery Veldhuis zal een inleiding geven over het korps en het dilemma aansnijden waarmee wij die dag aan de slag gaan. Voor koffie en thee wordt gezorgd en we hebben begrepen, dat Maastricht niet in de no-vlaai-zone van de VN valt, dus dat komt ook wel goed.

Deelname kost u slechts een e-mail t.a.v. [email protected]

Let op: we kunnen max. 40 deelnemers verwelkomen i.v.m. de ruimte die beschikbaar kan worden gesteld. Wees er dus tijdig bij!

De coördinaten:
Locatie: Prins Bisschopssingel 53 te Maastricht
Datum: vrijdag 8 april 2011
Tijd: 14 – 17 uur

Het zou zo maar kunnen dat na afloop er een aantal van ons ergens in Maastricht de week af willen sluiten. Dat regelt zich ter plekke.

Tot ziens op 8 april.
Henk Hogeweg
DeLimes

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *