It’s Pecha Kucha time again

Onderstaand een bericht van Harold Janssen en Ron van Gils

It’s Pecha Kucha time again

25 februari a.s. Voor iedereen die het de vorige keer gemist heeft. Of dacht: dat kan ik ook. Of voelde: ik wil een revanche. Of voor wie dan ook die een Rijnlands verhaal wil vertellen. In het strakke format van 20 dia’s van elk 20 seconden kun je je verhaal kwijt voor de camera’s en een Rijnlands publiek in Zwammerdam. Zie voor voorbeelden hier.. En verder is iedereen weer uitgenodigd om er wat van te vinden, instant feedback te geven. De toegangsprijs is wederom een e-mailtje. En eventueel het bedrag waarmee je de verspreiding van het Rijnlands gedachtegoed wilt ondersteunen.

25 februari is ook de officiële opening van DeDoenkShop. Dat zit zo. Doenken, een samentrekking tussen denken en doen, is een beetje een reactie op de gewoonte om in organisaties denk- en doe-functies te scheiden. Onbestaanbaar in dit kennistijdperk, vinden DeDoenkers.
Iedereen die een DoenkSessie in de aanbieding wil doen, is van harte welkom op 25 februari. Voorwaarde is dat je je verhaal doet in 20 keer 20 seconden. En dat je de zaal weet te overtuigen dat je aanbod onversneden Rijnlands is en van voldoende professioneel niveau dat we daar onze naam aan willen verbinden.

Aanmelding voor een Pecha Kucha uiterlijk vrijdag 18 februari 2011
Aanvang bijeenkomst op 25 februari: 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur
Locatie: Nutsgebouw, Brugstraat 2, Zwammerdam
Voor handige tips en instructies: zie de bijlage.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *