DeLimes Oost 11 feb. 2011

Tijdens DeLimes netwerkmiddag van vrijdag 11 februari 2011 zijn we te gast bij de Eaton Electric Nederland te Hengelo (Ov.).

Eaton Electric Nederland is ontstaan door het samengaan van Eaton Holec, Moeller Electric en Eaton Power Quality. De ‘roots’ van deze vestiging liggen voor een belangrijk deel in het voormalige Holec Hengelo, een bedrijf met een lange geschiedenis. Tegenwoordig is het een belangrijke ‘plant’ van het Amerikaanse Eaton, waar elektrische systemen worden ontwikkelt en geproduceerd.

Na de overname, nu zo’n 10 jaar geleden, is in dit van origine Nederlandse bedrijf, de Amerkaanse invloed overheersend. Het management blijft zich bewust van de Nederlandse (Rijnlandse?) ‘roots’, hetgeen voor een ‘creatieve spanning’ zorgt. Wat dit in de praktijk betekent gaan we tijdens deze middag ervaren. Het ‘proeven’ van de productie en gezamenlijk stoeien met een thema zijn onderdeel van het programma.

Het thema waar we mee aan de slag gaan is “Organiseren van betrokkenheid”. Hoe organiseer je de betrokkenheid van medewerkers bij het reilen en zeilen van ‘de fabriek’ in een “Lean context” van meten is weten. Een mooie vraag die met zichzelf op gespannen voet staat…..

11-2-11 bent u vanaf 13.00 uur welkom aan de Europalaan 202, 7559 SC te Hengelo (Ov.).
Deelname kost u slechts een mailtje aan [email protected].

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *