DeLimes Zuid Netwerkmiddag 10 dec bij Beste Brabantse Werkgever 2010

Het is ons een groot genoegen U te mogen uitnodigen voor vrijdagmiddag 10 december bij Hoppenbrouwers Electrotechniek in Udenhout. Het zoveelste bewijs dat toeval niet bestaat: in de fase dat we met ze in gesprek zijn over de DeLimes Zuid Netwerkmiddag worden ze gekozen tot Beste Brabantse werkgever 2010. Een reden te meer om dan bij ze mee te doen aan deze middag.

Henny de Haas

Hiernaast toont Algemeen Directeur Henny de Haas blij en trots het aandenken dat hij van zijn medewerkers kreeg.  Tevreden medewerkers, zo is de filosofie van Hoppenbrouwers, zorgen voor tevreden klanten. De Beste Brabantse Werkgever 2010 – jury heeft gekeken naar de harde kant (salaris, opleidingsmogelijkheden) en naar de softe kant (cultuur, communicatie, betrokkenheid). Hoppenbrouwers scoorde in beide aspecten het hoogst. Hoe Hoppenbrouwers zijn filosofie kennelijk effectief in praktijk brengt is te horen, te zien, te onderzoeken op deze Netwerkmiddag.

Het programma is ongeveer als volgt:
13h30 Aankomst en koffie
14h00 Plenaire introductie van het bedrijf door en gesprek erover met Henny de Haas
15h00 Rondgang in subgroepen langs 2 teams binnen het bedrijf
15h30 Introductie van een belangrijke vraag van en door Henny de Haas
15h45 Bespreking van de vraag in subgroepen
16h15 Plenaire bespreking van de vraag
17h00 Afsluiting met een drankje

Deelname is zoals altijd gratis als u zich aanmeldt bij [email protected]. Op de website van Hoppenbrouwers staat de route erheen beschreven. We gaan er met elkaar weer een boeiende en inspirerende ontmoeting van maken !

Loes Vialle, Poul Bakker, Jan Tops en Sjaak Evers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *