DeLimes Najaar 2010: Netwerkmiddagen e.d.

Beste bezoekers van onze Netwerkmiddagen,

Nu de zomervakantie er voor velen weer opzit, men weer met nieuwe energie begint en planningen voor de komende tijd en voor 2011 gaat maken, informeer ik jullie graag over een paar van onze activiteiten:

De inmiddels 7e editie van de cursus “Rijnlands organiseren in één week”, kortweg de  Rijnlandweek is gepland van 3 t/m 7 januari 2011, locatie wederom Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Wij bevelen deze cursus graag bij jullie, collega’s en relaties aan. De deelnemers aan de cursus worden ondergedompeld in (1) wat is nu ‘sociaal-economische bedrijfskunde’ en (2) wat komt daarbij kijken om het tussen de oren te krijgen? Op de eerste plaats bij jezelf en daarna in je organisatie. Elke deelnemer draagt een eigen praktijkcasus aan. Een keur aan bijzondere gastsprekers en onverwachte werkvormen maakt het programma interactief en afwisselend.
Ter informatie sluit ik de brochure bij.

Verder bestaat ook de mogelijkheid deel te nemen aan de Cursus Veranderkunde 2.0. Een 4-daagse busreis ( 2 x 2 dagen) die wij ook als maatwerk voor bedrijven, instellingen, gemeenten etc aan bieden.

Veranderen is eigenlijk een feestje. Weerstand een construct van diegenen die hun zin willen doordrijven. Veranderkunde 2.0 omvat twee blokken van twee dagen, waarin per bus uiteenlopende contexten worden aangedaan en verschillende inleiders worden ontmoet. Een intensieve reis door de geschiedenis, langs verschillende denkstijlen en uiteenlopende gestolde realiteiten die het gevolg zijn van verschillende opvattingen over organiseren. Dit alles vanuit het idee dat meer van hetzelfde in elk geval niet helpt om als organisatie adequaat in te spelen op de grote veranderingen in de wereld.
‘Ik voel me net een geschudde colafles,’ zo meldde een deelnemer na het eerste blok. In het tweede blok wordt alles opnieuw op z’n plek gezet.
Wie dit gek vindt, is toe aan een cursus als deze.

De investering bedraagt € 1.995,– ex BTW per persoon. Dat is inclusief maaltijden, overnachtingen etc, want dat alles speelt een rol in deze opleiding.  

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over bovenstaande cursussen of je aan willen melden dan hoor ik het graag.

Het 3-de Grote Rijnland Congres is op 28 oktober waarschijnlijk in Seats2Meet in Utrecht over De Morele Crisis. De voorlopige titel en ondertitel zijn: MoraliTijd, tijd voor een nieuwe moraal. Nadere informatie komt van en is bij Henk Hogeweg en Sjaak Evers.  

Tenslotte maak ik je attent op de eerstvolgende netwerkmiddag. Deze  staat gepland op 10 september in het Noorden van het land. Binnenkort ontvang je nadere informatie.  

Met vriendelijke groet,
Carona de Groot
Secretaresse DeLimes
tel. 0172-630490
Email: [email protected]
www.delimes.nl
3 t/m 7 januari 2011: Rijnlands Organiseren in 1 week
http://www.delimes.nl/sites/delimes.nl/files/Programma_1.pdf

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *