“Wegens vakantie gesloten”

Ik ben de komende 14 dagen, 24 mei – 7 juni, op vakantie naar Corfu.
Daarna ga ik met plezier weer verder.
Sjaak Evers

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Harry Nuij schreef:

  L.s.,
  In een van de artikelen op uw weblog staat dat Saskia Poldervaart dood is. Dit n.a.v. een artikel in de Volkskrant in 2009. Dat klopt niet. Ik heb haar vandaag nog gesproken. Ze heeft uw verkeerde en nogasl onthutsende mededeling zelf ook gelezen.
  Ik verzoek u deze verkeerde boodschap van uw site af te halen en haar uw excuses aan te bieden voor dit voortijdig bericht (om maar niets onaardigers te zeggen).

  Harry Nuij
  0652063456

 2. Sjaak Evers schreef:

  Ik zag zojuist je comment. Excuses mocht ik verkeerde suggestie gewekt hebben. Het gaat meen ik om mijn posting van 25 juli 2009. Daar spreek ik echter over: ernstige zieke markante dame. Mocht jullie ook dat niet goed vinden, dan verwijder ik link natuurlijk onmiddellijk.

  Sjaak Evers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *