Workshop Rijnlandse patronen !

Beste Rijnlanders,

Het toepassen van het Rijnlandse denken i.c. de 12 Rijnlandse kenmerken zoals aangegeven door Jaap Peters en Mathieu Weggeman in hun mooie ‘Rijnlands boekje’, geeft nog wel wat hoofdbrekens. Daar willen we wat aan doen. Hoe kun je Rijnlands Organisatie Ontwikkelen?

Via causale diagrammen willen we in de 12 kenmerken patronen opsporen, die kunnen helpen bij de vraag hoe een organisatie meer Rijnlands kan worden, en ook bij het nadenken over nieuwe werkwijzen. Om tot die causale diagrammen te komen houden we een Workshop, waarin we op de betekenis van de 12 kenmerken ingaan, om er vervolgens mee te gaan stoeien richting een causaal diagram ervan. WIE WIL ER MEE DOEN ? Voor nadere info: http://tinyurl.com/38rk6oo

Op LinkedIn in de Groep Slow Management staat deze aankondiging ook en leidt ie al tot discussie over en verdieping van Rijnlandse kenmerken en tot aanmoediging om causale diagrammen te maken en de verhalen van organisaties ermee te ont-wikkelen. Sluit aan daar of doe mee in de Workshop….  

We houden de workshop twee maal:
– op 24 juni, Plein 17a, Den Haag 
– op 28 juni, Kronenburgpark 2, Hedel,
beide keren van 13:30 – 18:00.
We gaan er van uit dat we na de workshop met elkaar een hapje eten (op eigen kosten).

Meld je komst bij Koen Krikke ([email protected]).
We verheugen ons erop.

Sjaak Evers
Koen Krikke

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Tejo Kessels schreef:

  Ik wil wel meedoen. Weet niet 100% zeker of ik kan.
  Kosten?

 2. Sjaak Evers schreef:

  Het zou leuk zijn als je mee kunt doen.
  We hebben twee (2)mogelijkheden !
  Meld je Koen Krikke welke van de 2 je komt ?

  Kosten zijn er niet, behalve maaltijd na afloop, die nl. voor eigen rekening is.

  Gr

  Sjaak Evers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *