11 juni 2010: 3 mogelijkheden , 9 juli

1) Eerst en vooral is het de gebruikelijke tweede vrijdagmiddag van de maand DeLimes Netwerkbijeenkomst, in Zwammerdam dan. Later daarover meer details.

Overigens is de keer daarna 9 juli op de locale Rabobank van Helmond, om daar met hen het Socratisch onderzoek te doen van hun missie Community banking. Mogelijk kunnen we hen er dan ook een goed Nederlands woord voor leveren….  Noteer alvast maar 9 juli !

2) Dan is ook Vrije Ruimte op de keper beschouwd, waar ik zelf naar toe ga.

3) Nu blijkt dan ook de Nexus conferentie. Zie Straks kunnen we ook supermensen maken in de Volkskrant van vandaag, wat fraai afsluit met: We moeten kijken waar ons meesterschap toe leidt, of het in overeenstemming is met onze morele waarden….

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *