Slow Trust Event 20 mei 2010

Op 20 mei aanstaande vindt het 4de slow event plaats, bij Seats2Meet in Utrecht, ditmaal over het thema Vertrouwen, gekoppeld aan Slow Management # 12 geheel gewijd aan Vertrouwen. Hoe bouw je aan vertrouwen? Hoe organiseer je verantwoording en rekenschap, gestoeld op vertrouwen? Hoe versterk je kwaliteit en stimuleer je organisatieontwikkeling? Allemaal essentiële vraagstukken waar vertrouwen een cruciale rol speelt.

Jan Schipper wordt de regisseur van de dag. Hij nodigt Raymon Geurts, Tica Peeman en Marcel van Marrewijk uit voor een boeiende dialoog over vertrouwen. Daarna neemt beeldend kunstenaar Anook Cleonne iedereen mee om met elkaar te bouwen aan vertrouwen, zie flyer die ze al maakte. Er wordt een muur opgericht en verfraaid met beelden, teksten, muziek, wat dan ook, die de deelnemers meebrengen of ter plekke creëren. De deelnemers kunnen reeds voorafgaand aan het congres hun (linkjes van) filmtitels, foto’s, gedichten, en boekpassages over vertrouwen toesturen die dan al op de plaza zijn geplaatst. Vervolgens wordt een open space gestart. De bovengenoemde inleiders houden thema’s achter de hand die zij willen introduceren, maar ieder ander mag dat ook. En dat allemaal in Goed Vertrouwen.

Voor meer informatie, de brochure en inschrijving voor deelname!

http://www.mindz.com/events/Slow_TRUST_Event_1

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sjaak Evers schreef:

    Is per vandaag (17 mei) uitgesteld naar 21 of 23 juni !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *