Uit de Volkskrant van 9 en 10 apr 2010

– In de Volkskrant-serie Nederland&ik een interview met Pieter Winsemius: ‘Hoe moet je zeggen: we geven echt wel om je, je hoort erbij’, met veel over het zo belangrijke en inspirerende begrip verbinden …Vrijheid juist voor een tegenstander, lezing van Femke Halsema tijdens de Nacht van de Filosofie, waarin ze aspecten van het zo belangrijke en tegelijk moeilijke begrip vrijheid verkent

 

‘We zijn online aan het beleggen met het brein van een Neanderthaler’, interview met n.a.v. het nieuwe boek van Jaap van Ginneken: Gek met Geld.

Het geloof der kameraden in de liberale revolutie, bespreking van een kennelijk prachtig nieuw boek van Hans Achterhuis: De utopie van de vrije markt, met een link naar nl. een belangrijke rol voor Ayn Rand, volgens Achterhuis de grote ideoloog achter het Neoliberalisme. Zie eerder op Weblog.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *