Effectief omgaan met 10.000 indrukken per seconde

Zakelijk en privé: voortdurend voer je gesprekken. Je gesprekspartner vangt tijdens het gesprek duizenden signalen per seconde op. Jij ook. Je denkt dat dat niet te bevatten is? Klopt. Je kunt niet bewust met al die indrukken omgaan, maar onbewust doe je er van alles mee. En dat kan je ook trainen: je kunt je routines verbeteren om steeds effectief te blijven leren.
Klinkt aantrekkelijk? Nou en of, dat is het ook zeker! Onze training Action Science gaat hierover. Geïnteresseerd? Kom dan naar de introductiebijeenkomst in Utrecht op di 20 april van 16 – 18 uur. Kost 30 euro, niet goed geen factuur. En gratis als je je inschrijft voor een van onze trainingen.

Graag tot ziens,

Ernst Drukker,
Titus Mars

Interessant voor iemand anders? Stuur dit bericht door!

High Quality Communication
tel. 0345 510814
Meer over Action Science
Data, trainingen en inschrijven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *