Uit de Volkskrant van 19 en 20 maart 2010

‘Het volk heeft een corrigerende werking’, een bespreking van een boek van historicus Henk Te Velde: Van regentenmentaliteit tot populismepolitieke tradities in NL, o.a. over het ontstaan van onze politieke partijen, ook turbulente processen

Je hoofd leeg maken bij Daimler en Triodosbank, artikel over Otto Scharmer met zijn U-theorie

Nieuwe lente, nieuw geluid, op weg naar een gezonde economische toekomst, goed Essay (van Esther-Mirjam Sent, hoogleraar economische theorie en beleid en Henk van Houtum, beiden verbonden aan de Universiteit van Nijmegen), pleidooi om zaak in te steken vanuit een globaal perspectief, beetje zoals Wijffels doet

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *