Werkvormen

Er is van alles boeiends op dit vlak:

– Kortgeleden ontving ik van Marlies Bosker (www.movaeres.nl): Sparren met vakbroeders, met als ondertitel: Handreikingen voor Best Practices. Titel en ondertitel geven goed aan wat het is en beoogt

– Nog korter geleden ontving ik van Erik Boers (www.hetnieuwetrivium.nl): Vrije ruimte, met als ondertitel: Filosoferen in organisaties, mooi boek over de kunst van schrijven (grammatica), spreken (retorica)  en discussieren (dialectica), met ook weer een boel werkvormen

–  Verder is er ook van Peter Camp: de broedfactor, met als ondertitel: Betrokkenheid aanwakkeren in organisaties, een boek wat mij ook aantrekt en waar ik goede dingen over hoor, (meer over) te vinden op www.managementboek.nl

– Tot slot trekken mij op dit vlak nu aan: het Praktijkboek Intervisie en het Praktijkschrift Intervisie, beiden van Monique Bellersen en Inez Kohlmann, beiden ook (meer over) te vinden op www.managementboek.nl en besproken in managementenconsulting nr. 1, 2010

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *