DeLimes Nieuwsbrief 17

Netwerkbijeenkomst op 12 februari

Gewoon op de tweede vrijdag van de maand en weer ouderwets in Zwammerdam: onze onvolprezen netwerkbijeenkomst. Kan niet anders of het wordt een zinvolle middag. Hij gaat namelijk over de zin’ner, de zelfstandige in een netwerk. Want wat er ook van oude structuren overeind blijft, de zin’ner heeft de toekomst. Maar zoals altijd is die toekomst slechts bezig te ontstaan. U wordt uitgenodigd om het hardst mee te denken hoe een zinvol netwerk van zin’ners met een minimum aan regelzucht optimaal kan werken. In het schuilkerkje van Zwammerdam. We beginnen om 14.00 uur en eindigen in de kroeg. Deelnemen kost slechts een emailtje

Vrijkaartjes managementboekengala

Zoals elk jaar mogen we – omdat we ooit aan de wieg stonden – weer een paar kaartjes voor het managementboekengala weggeven. 9 Maart, Rode Hoed, Amsterdam. Het zijn er door de toenemende populariteit van dit evenement dit keer maar weinig, dus meteen klikken

Slow Management

De bel voor de Rijnlandse school 3.0 is gegaan. Dat is in elk geval een school die niet langer wordt gemonopoliseerd door het bestuur, zo lezen wij in het nieuwe nummer van ons onvolprezen communityblad Slow Management. Dit keer met als thema Leren. Een gevaar is dat er weer iemand met passiemanagement op de proppen komt, zo lezen we ook. Slow Management zelf wil intussen die passie centraal houden en zich niet overgeven aan de wetten van de efficiënte exploitatie. Stel daarom een daad. Abonneer. Klik nu

Rijnlandse dompelingen

DeLimes is en blijft natuurlijk primair opgericht om organisaties vanuit Rijnlandse waarden zich te helpen ontwikkelen naar een mooie toekomst, maar aan sommige andere dingen beleven we ook zo veel plezier. Zo was de Rijnlandweek begin januari weer een feestje, waardoor de inschrijvingen voor de zomeraflevering (5 juli) ook weer binnenstromen. Gaat het in de Rijnlandweek heel veel over Rijnlands en een beetje over veranderen, bij Veranderkunde 2.0 is dat precies andersom. Die bus vertrekt weer op 24 maart. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *