Eigen Kracht in de jeugdzorg

Graag wil ik u informeren over de uitzending van de film “Met Eigen Kracht” die maandag 11 januari a.s. wordt uitgezonden. Onderstaande info bevat links met informatie.

De documentaire
Het gezin van Annemarie heeft al jaren grote problemen. Hulpverleners komen en gaan, maar weten niet hoe ze het gezin moeten helpen. Annemarie besluit een ‘Eigen Kracht-conferentie’ te organiseren. Terwijl de hulpverleners een stap terug doen, wordt door het gezin, familie en vrienden een plan gesmeed en gaan ze de problemen zelf te lijf. In ‘Met eigen kracht’ is te zien hoe Annemarie met familieleden en vrienden op overtuigende wijze de problemen oplost.

NCRV Dokument ‘Met Eigen Kracht’
Maandag 11 januari 2010, 22.50 uur, Nederland 2

NCRV Dokument ‘Met Eigen Kracht’ is een productie van Paul de Bont Producties. Regisseur is Marlou van den Berge.

Op maandag 11 januari is de televisiepremière van de film ‘Met Eigen Kracht’ in NCRV Dokument. In de film wordt het gezin van Annemarie gevolgd in de periode na een Eigen Kracht-conferentie. De mensen die dicht bij Annemarie staan, maakten daar een hulpplan dat werkt!

De film heeft als ondertitel ‘De stille revolutie’, waarmee gedoeld wordt op wat er gebeurt in deze familie en tegelijkertijd op grotere schaal binnen de hulpverlening, waar dankzij Eigen Kracht-conferenties steeds meer families de regie houden over hun eigen leven en hulpplannen. 

Klik hier voor een voorproefje van de documentaire

Na 11 januari is de film nog twee weken te zien op Uitzending gemist en op www.dokument.nl

Met vriendelijke groet,

Bennie Kock,
provincie Overijssel
038-4998334
[email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *