DeLimes netwerkmiddag 15 jan. 2010 “Meeting of movies”

Velen kennen inmiddels het YouTube filmpje over de mensen op de roltrap……Een eenvoudig filmpje van slechts enkele minuten dat flink op de lachspieren werkt en toch ook een heel serieuze boodschap in zich heeft.  (http://www.youtube.com/watch?v=Y38CrEbNirE)

De keuze is reuze. Het internet is te vergelijken met een grote snoepwinkel van lange en korte filmpjes, met dien verstande dat de smaak niet vooraf bekend is. We kennen allemaal de weg naar YouTube, waar op basis van zoekwoorden de meest uiteenlopende filmpjes te vinden zijn.

Andere bronnen zijn TED talks, TEDxAmsterdam of Vimeo en vele anderen. Het aanbod is groot, zoeken is leuk en vinden is nog leuker! 

Tijdens de netwerkbijeenkomst op vrijdag 15 januari geven we jou het podium met een film en filmpjes die door jou zijn uitgekozen. De bron kan internet zijn, maar het kan ook (een gedeelte van) je eigen DVD zijn. We vragen je één of meerdere filmpjes te selecteren die aansluiten op het thema: “Hiermee wil ik het nieuwe jaar in”. Het is de bedoeling dat je voorafgaand aan de vertoning kort uitlegt waarom jij dit fragment of filmpje hebt gekozen. 

Stuur uiterlijk zondag 3 januari een e-mail naar Mark Veldpape en Peter Roemaat, voorzien van de URL naar het filmpje (als de bron op internet staat) of een vermelding van de titel van de DVD en voorzien van een korte omschrijving en toelichting waarom jij juist dit filmpje wilt laten zien. Ook als je niet aanwezig kunt zijn op de netwerkmiddag en je weet een passend filmpje, wordt je verzocht deze in te sturen. 

De netwerkmiddag wordt op vrijdag 15 januari 2010, vanaf 14.00 uur gehouden in het filmhuis van Oosterbeek (Weverstraat 85, 6862 DL). We vragen een financiële bijdrage van € 10,– per persoon voor de accommodatie, een heerlijke fauteuil, hapjes en een consumptie.

Voor een goede voorbereiding vragen wij je even te laten weten als je komt. Dit kun je doen door een e-mail te sturen aan Carona de Groot, [email protected]

Het organisatieteam,
Peter Roemaat en Mark Veldpape

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *