11 dec. DeLimes Zuid bij De Hagert in Leur/Wijchen

De afgelopen tijd hebben Gerrie Haaf, Roos van Otterdijk en Ton Baaijens (alle drie o.a. van Dichterbij) en Ger Jonkergouw (o.a. Dream Developer) op initiatief van Sjaak Evers (o.a. van de Rijnland Weblog Groep) op De Hagert gesproken en nagedacht over de opzet van de bijeenkomst. Hieronder volgt een samenvatting van de stand van zaken van de gedachtewisseling, zodat je als geïnteresseerde inzage krijgt in wat je die middag van ons kunt verwachten, resp. welke uitdaging wij voor je neer willen zetten.

Wij hopen dat weer veel mensen komen genieten van en komen deelnemen aan deze ongetwijfeld mooie middag in het Noorden van het Zuiden! Graag vooraf aanmelden bij Carona de Groot ([email protected]).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *