Eerste Nationale Dag van de Zelforganisatie

Onderstaand treft u aan een bericht van de Stichting Zelforganisatie betreffende de door hen op 11 november georganiseerde Eerste Nationale Dag van de Zelforganisatie in De Doelen in Rotterdam.

U kunt gebruik maken van een speciale toegangsprijs ad 150 euro door in het betaalscherm de code ‘zelforganisatie’  in te vullen.

De uitnodiging sluit ik ter informatie hierbij.

Met vriendelijke groet,

Carona

Als partner van DeLimes/ de OrganisatieActivist heeft u belangstelling voor vernieuwende managementstijlen, het optimaal benutten van talenten en voor de menselijke maat. Dit zijn principes die ook terug te vinden zijn in zelforganisatie. 

Zelforganisatie is de orde die spontaan ontstaat tussen de onderdelen van een netwerk zonder sturing van bovenaf. Voorbeelden daarvan zijn het heelal, de menselijke cel en het internet. Deze systemen kennen geen architect of manager die de dienst uitmaakt. Toch ontaardt dit niet in chaos, sterker nog: de systemen kenmerken zich door goede onderlinge samenwerking en optimale afstemming met de buitenwereld.Zelforganisatie is een breed begrip dat op vele terreinen toepasbaar is en dan verrassende voordelen oplevert. Pionier Toyota hanteerde voor het eerst zelforganisatie op de werkvloer en kreeg er een flexibele, effectieve en efficiënte organisatie voor terug. Ook Boeing heeft de voordelen van zelforganisatie aan den lijve mogen ondervinden.Wilt u meer weten over zelforganisatie en welke invloed dit heeft op uw managementstijl? Kom dan naar de Eerste Nationale Dag van de Zelforganisatie in de Doelen te Rotterdam op 11 november 2009. Sprekers zijn onder meer Carolyn Corvi (ex-topvrouw van Boeing), Maarten Ducrot (voormalig profwielrenner en nu sportcommentator), Jaap Peters (organisatieactivist) en Dick Berlijn (generaal b.d. der Nederlandse Strijdkrachten). Als partner van DeLimes/ de OrganisatieActivist krijgt u € 50 korting op de entreeprijs.

Deze dag wordt georganiseerd door onze partner, Stichting Zelforganisatie. Programma en aanmeldformulier zijn te vinden op www.stichtingzelforganisatie.nl. Wij bevelen u deze dag van harte aan.

Met vriendelijke groet,
Stichting Zelforganisatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *