Een paar zaken die mogelijk jullie interesse hebben

Inmiddels kent het Rijnland boekje zijn 3e DRUK en zijn we op weg naar de 7.500 verkochte exemplaren. Best bijzonder, maar er bellen dan ook steeds meer collega-adviesbureaus die een workshop willen met de vraag: Wat is dat ‘Rijnlands’ nu eigenlijk precies?

In kwartaalmagazine SLOW MANAGEMENT proberen we zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden te verzamelen. Het nummer FAMILIE (bedrijven) is net uit. Het volgende nummer (in 2010) heet LEREN.

Deze week organiseerden we als DeLimes een congres samen met Finext en was ”HANDELSBANKEN” uit Zweden (11.000 medewerkers) een van de casussen. Een geweldig voorbeeld en een enorme stimulans. Ze hebben zelfs geen organogrammen, budgetten, bonussen etc. en desondanks of juist dankzij dat een topper in de financiele wereld.

Van 4-8 januari 2010 is alweer de 5e RIJNLANDWEEK (wintercourse). Via http://hetrijnlandboekje20.ning.com kun je het programma als pdf. downloaden. Je kunt me ook bellen als je meer wilt weten over de inhoud van het programma: 06-53-272347.

Jaap Peters

Bezoek Het Rijnland Boekje 2.0 op: http://hetrijnlandboekje20.ning.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *