in-business en in-control

DeLimes organiseert in samenwerking met fiNext het praktijkseminar “In-business en in-control” op dinsdag 27 oktober a.s. De brochure met programma gaat hierbij.

Inmiddels hebben zich bijna 50 deelnemers aangemeld.  De zaal is echter groot genoeg en het succes zal ook nog groter zijn wanneer nog meer mensen uit de doelgroep elkaar,  DeLimes en Finext kunnen ontmoeten op deze dag. 

Er komen mensen van onder andere de Rabobank, ING en KPN maar ook de non-profit is vertegenwoordigd. Dit is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om klanten samen te laten komen en met elkaar in contact te brengen. Er zijn vast nog mensen uit jullie netwerk die binnen de doelgroep (vooral controllers en vakgenoten die met planning & control en/of sturen in organisaties bezig zijn) vallen, maar die nog niet zijn uitgenodigd.

Aanmelden voor het Seminar kan bij het secretariaat van DeLimes [email protected] of bij Eelco Bilstra van fiNext [email protected] 

Mogelijk is het ook een interessant seminar voor contacten in je netwerk; graag verzoeken we je de brochure verder door te sturen. Als we je hierbij van dienst kunnen zijn danwel als er mensen zijn die telefonisch nadere informatie willen horen we het graag.

Met vriendelijke groet,

Jaap Peters en Eelco Bilstra

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *