Het licht en de korenmaat; je ziel als werkgever

Op 2 november a.s. verschijnt bij uitgeverij Kok/Ten Have het boek van Hans Wopereis, “Het licht en de korenmaat; je ziel als werkgever”. Voor ons als ITIP School voor leven en werk een belangrijk moment.
Het boek is een neerslag van twintig jaar werkervaring met de weg van het individu binnen het grotere geheel van bedrijven en organisaties. Een boek over het wezenlijke verschil dat ieder mens kan maken als hij zijn bezieling volgt en zijn licht niet onder de korenmaat van de gevestigde cultuur zet.
Voor meer informatie over de inhoud van het boek en voor de integrale inleiding, ga naar onze website, www.itip.nl.
Het boek zal pas vanaf 10 december in de boekhandel verkrijgbaar zijn. Wie het echter bij ons bestelt, kan het al rond 7 november in de brievenbus krijgen. Bovendien nemen wij dan de verzendkosten voor onze rekening. Het boek kost € 24,90. Stuur je bestelling per email naar: [email protected]; vermeld in de mail: je naam en adres en de hoeveelheid exemplaren die je wilt bestellen.
In het kader van de maand van de spiritualiteit geeft Hans op 25 november a.s. in Haarlem een lezing over het boek. In de periode van januari tot maart 2010 zal hij op tournee gaan door het hele land en op 1 april 2010 zal er een conferentiedag plaatsvinden.
Ga ook hiervoor naar onze websit e www.itip.nl.
In het decembernummer van Happinez zal over het boek een interview verschijnen met Hans.
We hopen dat je het boek bestelt en er van zult genieten!

Vriendelijke groet,
Bertie Hendriks, Bas Klinkhamer en Hans Wopereis

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *