Bedrijfsbezoek bij Rensa in Didam

Op vrijdagmiddag 9 oktober a.s. ontvangt Rensa in het kader van ‘de tweede vrijdagmiddag van de maand’ Rijnland-liefhebbers op haar hoofdkantoor in Didam (6942 JC), Beekseweg 3.  Rensa is een groothandel in verwarming- en ventilatieartikelen.

 

Rensa (zie www.rensa.nl) heeft 600 medewerkers in Nederland en Duitsland en is een van de marktleiders in haar branche. Het programma van deze middag ziet er globaal als volgt uit:

 

1.      Geschiedenis en profiel van het bedrijf, besturingsfilosofie en het spanningsveld in het opereren met banken als organisch groeiend familiebedrijf. Kun je als groeiend bedrijf eigenlijk wel van de beurs wegblijven?

2.      Hoe klein/groot moet je zijn om de klant daadwerkelijk centraal te stellen c.q. hoe organiseer je klein binnen groot? Hoe wordt je op die manier de beste in je sector?

3.      Praktijkcase: het ontwerpen van een kleingoedsysteem samen met je medewerkers: denkers, doeners of doenkers? En welke dilemma’s komen daarbij kijken?

4.      Bezoek aan het distributiemagazijn waar het ingenieus bedachte systeem van order picking inmiddels daadwerkelijk ‘werkt’ en welke invloed dat heeft op de kwaliteit van de arbeid?

 

Graag, voor zover nog niet gedaan, aanmelden bij Carona de Groot ([email protected]), er is plaats voor 40 bezoekers. Gastheren zijn Louw Fokkinga (directeur Bedrijfskunde) en Dennis Heijink (directeur Logistiek). U wordt verwacht tussen 13.30-14.00 uur. We starten om 14.00 uur met het programma en sluiten zoals gewoonlijk om ongeveer 17.00 uur af.

 

Met vriendelijke groet,

Jaap Peters

Harold  Janssen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *