Virtueel DeLimes Netwerk

Wist je dat netwerken bij DeLimes ook virtueel kan? Niet in plaats van natuurlijk, maar in aanvulling op.  Surf naar www.delimes.nl en maak een account aan. Ik daag je uit je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer informatie over jou hoe beter. En vergeet uiteraard je foto niet. Maak jezelf bekend en vindbaar in ons netwerk. We hebben elkaar immers hartstikke hard nodig bij het verwezenlijken onze idealen mooiere organisaties te maken.

Als je je hebt aangemeld zijn er meer mogelijkheden om te participeren. Op dit moment moedig ik je vooral aan een blog te publiceren en te reageren op die van anderen. Ik hoop echt op goede professionele discussies, waar we allemaal wijzer van kunnen worden.

De site is zo opgezet dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. Maar ik wil eerst maar eens zien welke patronen zich ontwikkelen. We zijn immers van de emergente strategie en niet van het voorstructureren…

Feed back wordt uiteraard van harte verwelkomd.

Met hartelijke groet,
Uw webmaster Harold Janssen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *