De Nationale Dag van de Zelforganisatie – 11 11 2009

LINK

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Lees voor ‘LINK’: Op woensdag 11 november 2009 organiseert Stichting Zelforganisatie de eerste editie van De Nationale Dag van de Zelforganisatie. Dit seminar staat geheel in het teken van zelforganisatie: van zelforganisatie als theoretisch concept tot concrete voorbeelden van zelforganisatie in de praktijk. Experts op het gebied van o.a. defensie (Generaal Dick Berlijn), lean manufacturing (Carolyn Corvi, ex-Boeing), zwermen (Charlotte Hemelrijk), Jaap Peters (Rijnlandmodel) en jeugdzorg (Peter Stam, Yorneo) laten zien dat deze nieuwe manier van organiseren onze samenleving op verregaande wijze kan beïnvloeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *