DeLimes Zuid presenteert 18 sep.: Spelen met Conventies, met Bertil van Woezik

Piet Mondriaan zei het zo: Conventies, een soort herinnering, zijn het grootste beletsel om te genieten van leven en kunst. Op 18 September krijg je de gelegenheid om zelf conventies ter discussie te stellen en te ontdekken welke ongekende mogelijkheden zich achter deze conventies verschuilen. Spannend en verrassend. Je wordt verwacht om 14.00 uur in de Stationshal van station Eindhoven (Centrumzijde). Je komst gaarne even melden naar [email protected].

Een van de conventies waar we mee spelen is de conventie om een bijeenkomst op één plaats te hebben: bijeenkomst begint op het Station, daarna gaat ie verder terwijl we bewegen (waarbij we ook gaan langs het oude Pompgebouw van Brabant Water op Strijp T, waar we de vorige keer waren). Tot slot bewegen we richting kroeg/Station….

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *