Bij welke reorganisatie werk jij?

Op vrijdagmiddag 28 augustus, na de vakantieperiode, wordt het nieuwe boek van Hester Heringa & Jaap Peters ‘Bij welke reorganisatie werk jij?’ gepresenteerd.

In dit boek staat het verschil tussen managen (vooral elkaar boksen) en organiseren (zodanig regelen dat verschillende onderdelen van iets een systematisch geheel vormen)

Zoals gebruikelijk willen de uitgeefster Ina Boer van Van Duuren Media en Jaap wel wat ZEGGEN en Hester wil graag wat DOEN. In het boek wordt een tiental thema’s behandelt en we zullen er een tweetal bespreken en gaan doen. 

Het geheel staat in het teken van samen wat doen en verder komen t.o.v. alleen wat doen en voor je gevoel lekker opschieten . Kortom: een korte lezing en een paar praktijkoefeningen. We beginnen rond 14.30 uur (ontvangst vanaf 14.00) en eindigen rond 16.30 uur en daarna vanzelfsprekend Dorpskroeg ‘t GeZwam in.

Het boek is te koop voor € 29,90,  maar ……als u een uitmuntende kennis heeft over het verschil tussen managen en organiseren kunt u bij de door Ina Boer te houden Quiz deze middag ook 1 van de 10 door haar beschikbaar gestelde exemplaren winnen.

Carona ziet jullie aanmelding graag tegemoet ([email protected]), van haar horen jullie na 25 augustus waar het precies in Zwammerdam is.

Met vriendelijke vakantiegroeten,

Hester & Jaap

Carona de Groot
Secretariaat DeLimes

DeLimes BV, Plein 1, 2471 AN Zwammerdam
Tel: 0172-630490, Fax: 0172-630499
Email: [email protected]
www.delimes.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *