Volgende DeLimes Zuid: 18 sep (i.p.v 11)

Nog één keer in het Zuiden weer op de derde i.p.v. op de tweede vrijdag van de maand, 18 sep., zelfde tijd: 14h00-17h00, zelfde plaats: het mooie Oude Pompgebouw van Brabant Water op Strijp T (= Bedrijvencomplex De Beuk) in Eindhoven.

Onderwerp zal zich ontrollen tussen 3 polen:
Bedrijfskunde 2.0: refererend aan het begin van de Rijnland Weblog Groep door 5 bedrijfskundig ingenieurs van de TU/e gaan we voor het herontwerp van de bedrijfskunde, wat hoofdthema gaat zijn voor alle DeLimes Zuid bijeenkomsten, dus ook voor deze bijeenkomst
Ruimte, letterlijk en figuurlijk, fysiek (het Oude Pompgebouw laten we ons opnieuw inspireren) en mentaal
Conventies, onderzoeken en loslaten …
onder leiding van Bertil van Woezik.

De ‘officiele’ uitnodiging van Bertil, Poul en mij en volgt kort na mijn vacantie, van 7 – 14 aug.. Gaarne datum, tijd en plaats alsvast noteren. Bij deze nodigen we U allen alvast graag van harte uit om in te stappen in onze gezamenlijke ontdekkingsreis, zoektocht. Wij verheugen ons op uw komst en deelname.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *