Grondleggers FutureSearch in Sept in NL

Graag maak ik jullie attent op een wellicht laatste kans om kennis te maken met Marvin Weisbord en Sandra Janoff. Weliswaar Amerikaans, maar qua benadering van organisatie-vraagstukken zo “Rijnlands” als maar mogelijk is. Al zullen ze dat zelf niet weten, verwachten we. In hun workshops laten zij zien hoe je echte participatieve processen organiseert en begeleidt. Hun filosofie en benadering sluit naadloos aan op de ambities waar de Rijnlanders voor staan.  
Kijk eens even rond op web-site en op www.futuresearch.net en ga in september ook naar Noordwijk! En stuur svp door naar collega’s die wellicht ook geïnteresseerd zijn!
Groet,
Eric Spaans
SCHRIJF JE SNEL IN OP WWW.FUTURESEARCH.NL
Grondleggers FutureSearch komen in september naar Nederland
Leer van de meesters zelf hoe je effectieve bijeenkomsten kunt organiseren
Marvin Weisbord en Sandra Janoff, grondleggers van FutureSearch, de oudste en meest succesvolle participatieve aanpak voor visie- en organisatieontwikkeling, bezoeken Nederland.

 

Op uitnodiging van KaapZ, een team dat vorm, inhoud en proces verbindt en zo mensen en hun organisaties helpt bij het realiseren van hun collectieve ambities, geven zij in september in Noordwijk twee workshops:
−                10 – 12 september 2009: Don’t Just Do Something: Stand There!
−                14 – 16 september 2009: Managing a FutureSearch
Maak kennis met hun filosofie en methode voor een succesvolle en duurzame aanpak van moderne maatschappelijke en organisatorische vraagstukken. 

 

Marvin en Sandra behoren tot de pioniers en grondleggers van de zogenaamde Large Group Interventions en worden internationaal gezien als de meest vooraanstaande consultants op het gebied van participatieve trajecten. 
Samenwerken, op zoek naar gemeenschappelijke verbindingen, werken naar een gemeenschappelijk doel… Je kan geen krant openslaan of bestuurders en leiders wijzen op de noodzaak  de huidige uitdagingen anders en gezamenlijk aan te pakken.

 

In de workshops van Marvin Weisbord en Sandra Janoff ontdek je samen met deelnemers uit verschillende landen op welke wijze je als initiator, bestuurder, manager, vormgever of begeleider op effectieve wijze vorm kunt geven aan participatieve processen. 
Enkele reacties van eerdere deelnemers aan FutureSearch workshops:
  1. “Met FutureSearch heb ik geleerd hoe ik het gezamenlijke vermogen van een organisatie kan inzetten om gecommitteerd aan de nodige veranderingen te werken.”
  2. “‘Don’t Just Do Something: Stand There!’ heeft mij laten zien dat het mijn rol is om slechts te controleren  wat ik echt kan controleren. Al het andere kan ik met een gerust hart aan de groep overlaten.”
  3. “Wanneer je alle betrokkenen echt verantwoordelijkheid wilt laten nemen voor de gewenste veranderingen, dan is FutureSearch een cruciale methode om verder te komen.”

 

Voor registratie en een beschrijving van beide workshops, zie de website: www.futuresearch.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *