post-master Strategische Innovatie in de Maatschappelijke Sector

In oktober 2009 start de ABK Radboud Universiteit Nijmegen deze nieuwe post-master over ‘anders organiseren’ in de maatschappelijke sectoren zorg en veiligheid. In de opleiding worden bedrijfskundige inzichten en instrumenten gepresenteerd die helpen bij het succesvol organiseren van de voorwaarden, waaronder professionals en cliënten zorg en veiligheid samen vormgeven. Daarbij staan begrippen als waarde, kwaliteit, autonomie, complexiteit en beheersbaarheid (in plaats van beheersing) centraal. Tegen de achtergrond van deze begrippen wordt het mogelijk ‘anders’ om te gaan met de inrichting van organisaties.

 

Informatiebijeenkomst 17 juni 2009 in Zeist

 

http://www.ru.nl/abk/masteropleidingen/post-master/

 

Aanmelden:

ABK RU Nijmegen

024-3612108

[email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *