‘Lean Management en INK: de Rijnlandse variant’

Op 18 juni a.s. organiseren het INK en Rijnconsult de conferentie ‘Lean Management en INK: de Rijnlandse variant’.
De benadering van het INK-managementmodel en Lean Management versterken elkaar. Deze combinatie heeft veel meer kracht dan de combinatie van Lean Management en Six Sigma. Aan de hand van praktijkcases wordt dit nader toegelicht, onder andere door sprekers van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Corus, Rabobank en Norma IMS.
Als keynotespeaker treedt John Seddon op, auteur van ‘Freedom from command and control’ en ‘Systemsthinking in the public sector’ (www.systemsthinking.co.uk<http://www.systemsthinking.co.uk>). Als onderdeel van het programma gaan we ook in op de resultaten van een recent door Rijnconsult met haar internationale partners uitgevoerd Europees onderzoek naar Lean Management.
De conferentie vindt plaats in Driebergen en start om 13.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *