Grondleggers FutureSearch geven workshops

Marvin Weisbord en Sandra Janoff, grondleggers van FutureSearch, de oudste en meest succesvolle participatieve aanpak voor visie- en organisatieontwikkeling, bezoeken Nederland.
 
Ontmoet de pioniers in september in Noordwijk bij twee workshops:
                10 – 12 september 2009: Don’t Just Do Something: Stand There!
                14 – 16 september 2009: Managing a FutureSearch
 
Maak kennis met hun filosofie en methode voor een succesvolle en duurzame aanpak van moderne maatschappelijke en organisatorische vraagstukken. 
 
Samenwerken, werken vanuit een gemeenschappelijk doel, verbindingen leggen… Je kan geen krant openslaan of bestuurders en leiders wijzen op de noodzaak om de huidige uitdagingen anders en gezamenlijk aan te pakken.
 
Het is ons gelukt om Marvin Weisbord en Sandra Janoff naar Nederland te halen. Zij behoren tot de pioniers en grondleggers van de zogenaamde Large Group Interventions en worden internationaal gezien als de meest vooraanstaande consultants op het gebied van participatieve trajecten. 
 
In september 2009 verzorgen zij achtereenvolgens de workshops ‘Don’t Just Do Something: Stand There!’ en ‘Managing a Future Search’. In deze workshops ontdek je samen met deelnemers uit verschillende landen hoe je je eigen vaardigheden als initiator, bestuurder, manager, vormgever of begeleider van participatieve processen kunt vergroten. Daarnaast leer je hoe je een effectief traject met FutureSearch kunt organiseren en begeleiden.
 
Voor registratie en een beschrijving van beide workshops verwijzen wij je naar onze website:www.futuresearch.nl.
 
Als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten. En schroom niet om deze mail door te sturen naar vrienden en collega’s waarvan jij denkt dat ze ook geïnteresseerd zijn in de workshops!
 
Wij hopen je in september in Noordwijk aan Zee te ontmoeten.
 
Vriendelijke groeten,
 
KaapZ,
  Jan Griffioen
  Gemma van der Ploeg
  Rolf Resink
  Eric Spaans
  
Op grond van onze informatie denken wij dat jij behoort tot de ‘doelgroep’ voor deze workshops. Mochten we ons daarin vergissen, wil je ons dat dan laten weten? We verwijderen je dan direct uit onze mailinglijst.
 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *