Bewegende Beeldenfestival: 4 april

Beste beweging!

Zoals je waarschijnlijk wel weet staat jullie “beweging” in ons boek bewegende-beelden. En nu organiseren we samen met een aantal van jullie een festival onder de naam bewegende beelden. Doel: de gezamenlijke beweging groter maken! 

Noteer zaterdag 4 april alvast in je agenda. Op die dag gaan we Hart en Hoofd verbinden in Driebergen. Op het eerste Bewegende Beeldenfestival.

In navolging van het verschenen boek Bewegende Beelden gaan we echte ontmoetingen creëren. Want hart en hoofd verbinden doe je niet alleen op papier.

Het wordt een inspirerende dag voor jong en oud met workshops, circus, zang, schilderen, humor en een paar speeches. Een uitgebreide impressie vind je op de website.

Het festival is voor ouderen, jongeren, kinderen en iedereen die nieuwsgierig is. En natuurlijk geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugde, hoe meer bewegende beelden.

Voor meer informatie zie bijgaande flyer of bezoek onze website www.bewegende-beelden.nl. Inschrijven via de website of klik op de link in de flyer!

Tot ziens op 4 april, we zouden het erg leuk vinden als je/jullie komen.

Engbert Breuker
Adriaan de Man
Brigitte Hogendoorn

Kijk hier voor het programma.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *