Mooie organisaties

Het Genootschap ter bevordering van schoonheid in organisaties heeft in juni 2008 de eerste maal de lijst ‘Mooie organisaties 2008’ bekend gemaakt. Ormit, Universitair Medisch Centrum Groningen, Rabobank Woudenberg en omstreken en Dennis Verhoeve Tandarts uit Amsterdam hebben van het genootschap een plaquette en een oorkonde met daarop ‘mooie organisatie 2008’ ontvangen. Daarnaast ontvingen zij de rapportage over de uitgevoerde enquête onder het personeel over hun schoonheidswaardering van aspecten als leiderschap, inrichting, bijdrage aan de maatschappij, missie, doelen en imago van de organisatie. Dit organisatieonderzoek werd uitgevoerd door het IVA (gelieerd aan de Universiteit van Tilburg).  Dit initiatief wordt ondersteund door de vakcentrale CNV en InAxis (onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse zaken).
Wilt uw organisatie ook erkend worden als een mooie organisatie, dan kunt u uw deelname voor 1 maart 2009 kenbaar maken aan het genootschap ter bevordering van schoonheid in organisaties. Op de website www.schoonheidinorganisaties.nl kunt u hier meer informatie over vinden. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het IVA en KULTIFA.
Mocht u vragen hebben over dit initiatief, kunt u contact op nemen met Steven de Groot: [email protected] of 013-466 84 55.

Steven de Groot
senior onderzoeker / adviseur

Unit organisatieontwikkeling

ketens & netwerken | kennismanagement | organisatie-effectiviteit

m    06 4935 5774
t      013 466 8455
f      013 466 8477
e     [email protected]
i      www.iva.nl
 
IVA beleidsonderzoek en advies
Postbus 90153, 5000 LE  TILBURG

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Steven de groot schreef:

    Contactgegevens zijn gewijzigd:

    Steven de Groot
    KULTIFA
    06 – 25062786

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *