Action Science

Ik vind het onderstaande mooi en belangrijk spul, voor Rijnlanders. Vandaar:

Beste mensen,

Het klinkt als een open deur: als je veel oefent wordt je steeds beter. De beste violisten hebben sinds ze begonnen met spelen zo’n tienduizend uur geïnvesteerd in hun training. De wat mindere achtduizend en de minst goede vijfduizend uur. Sinds deze ontdekking door psycholoog K. Anders Ericsson spreken cognitiewetenschappers over de ‘tien-jaarregel’, want zoveel tijd kost het ongeveer om tienduizend uur te oefenen in een willekeurig vakgebied. Vrij naar De Volkskrant van gisteren.

Praten kunnen we allemaal. In gesprek effectief je doelen blijven nastreven, ook als het ingewikkeld is of als je het gevoel krijgt dat iemand je onderuit probeert te halen, is iets heel anders. Om dát goed te leren heb je gelukkig geen tienduizend uur nodig. Met het materiaal uit onze training lukt het de meeste mensen in een dag of twaalf.

In mei is onze volgende training Action Science. Geïnteresseerd? Kom dan op de introductiebijeenkomst in Utrecht op ma 9 februari van 16 – 18 uur. Kost € 30,-, niet goed geen factuur. En gratis als je je inschrijft voor een van onze trainingen.

Graag tot ziens,  

Ernst Drukker,
Titus Mars

High Quality Communication
tel. 0345 510814
Meer over Action Science
Data, trainingen en inschrijven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *