Doe mee en wordt gratis abonnee van de OrganisatieAktivist

OrganisatieActivist.nl wil een podium zijn voor mensen, groepen mensen, instanties en organisaties, die daadwerkelijk iets willen doen aan ánders organiseren. Anders organiseren in de betekenis van samenwerken op basis van vertrouwen, uitgaan van vakmanschap – een echte vakman heeft geen targets of prestatie-indicatoren nodig, integendeel! – plezier in en trots op het werk en, last but not least: focus op lange termijn succes in plaats van op korte termijn cashen. Neem een gratis abonnement

Wij noemen dat Rijnlands. Rijnlands als tegenhanger van het zo gangbare Anglo-Amerikaanse organiseren met targets, efficiëntiedrift tot in het oneindige, waarbij in sommige sectoren -bijvoorbeeld de thuiszorg – 15 % van het budget opgaat aan controle. Of waar bij hogescholen nog slecht 21% van de beschikbare middelen besteed wordt aan docent-student contacten. OrganisatieActivist.nl is nu een voorhoede. We willen een Rijnlandse wind laten waaien door organisatieland, maar ook door onze samenleving. Het moet allemaal anders en het kan ook anders! 

Podium De OrganisatieActivist.nl

  • OrganisatieActivist.nl is ondermeer een podium voor gelijkgestemde partnersites, die elke hun eigen accenten leggen. Zo zijn intensieve menshouderij en regelzucht typische irritatiesites. Op deze sites wordt verslag gedaan van idioterie rondom Anglo-Amerikaanse manieren van organiseren, van alles willen, en erger nog, denken te kunnen ‘regelen’ in formats, prestatiecontracten. Slow management en VanWoodman richten zich op inspiratie, op hoe het ook anders moet en kan. Het kwartaalmagazine van Slow Management is al niet meer weg te denken. Bestel het nu! Op 26-27 maart aanstaande organiseert VanWoodman het 2e grote Rijnlandcongres in Beesd. We hopen Michel Albert (bedenker van het woord Rijnlands Model) te strikken en dat lijkt te gaan lukken. Er is maar beperkt plek, geef je nu op! Rijnland-weblog tenslotte richt zich vooral op kennis van de verschillen tussen Rijnlands en Anglo-Amerikaans denken en doen. Lees ook voor de aardigheid ‘Van de Voorzitter’ eens.

Daarnaast is OrganisatieActivist.nl een podium voor organisaties die het al ‘anders doen’. Zij zijn onze adverteerders. Het gaat ons niet primair om hoge bezoekersaantallen, maar vooral om de inhoud. OrganisatieActivist.nl onderscheidt zich van andere internet-nerwerken door de beweging die er achter zit. 

Daarom dus! 

U bent misschien al abonnee. We vinden dat heel mooi. Om de beweging, want dat zijn wij dus, meer kracht te geven, vragen wij u vriendelijk om ook uw relaties attent te maken op OrganisatieActivist.nl. Bij ons geldt niet ‘Hoe meer abonnees, hoe meer inkomsten’, maar: ‘Hoe meer abonnees, hoe sterker de beweging!’. Alvast bedankt voor uw activiteiten om uw relaties te enthousiasmeren voor ánders organiseren. Verwijs hen heel simpel naar onze ‘Nieuwsbrief’. We vragen hen dan niet het hemd van het lijf. En opzeggen is ook heel gemakkelijk, maar dat vinden we dan natuurlijk weer minder mooi…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *