Anders organiseren in het onderwijs

School maken in onderwijs: Een leergang voor onderwijsmanagers met lef! 

Docenten: Jaap Peters, Teun van Aken, Mathieu Weggeman, Harold Janssen, Karin Geurts, Fokke Wijnstra, Ab Kools, Ria van Dinteren, Hans Waltman en, last but not least, Troje.

Dit is een leergang voor onderwijsmanagers die houden van het onderwijs, die het organiseren van het onderwijs zien als een creatieve dagtaak en die wars zijn van bureaucratisering en formalisering. Deze managers plaatsen de inhoud voor de vormgeving ervan. Leren is het belangrijkst. Deze managers hebben als adagium: het managen van het organiseren van het leren is dienstbaar aan het leren. Bent u er zo een? Download dan de pdf: anders-organiseren-in-het-onderwijs. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *