Vind jij Slow iets om voor in beweging te komen ?

Vind jij Slow iets om voor in beweging te komen?

Wij zoeken namelijk versterking van ons Slow Events team

Misschien kende je al Slow Food en Slow Management. Ook Slow Change is in opkomst. En wat te denken van Slow Research en Slow Politics? Wij houden ook erg van Slow Learning.

Wat is Slow?
Stichting Slow verbindt een groep mensen die voorstander zijn van ‘anders organiseren’. Wat is Slow? Slow is stilstaan voor een moment van reflectie en bezinning, leidend tot tijdelijk dominante antwoorden of definities, die door voortschrijdend inzicht verder mogen evolueren. Slow is bewust vertragen om een verdieping tot stand te brengen en mogelijk daardoor weer een versnelling. Slow is niet alleen nadenken maar ook vóórdenken. Slow is durven confronteren en doorvragen om de waan van de dag in organisaties te doorbreken. Slow is aanscherpen van de uitdaging zodat in gezamenlijkheid zich adequate oplossingen aandienen. Door Slow te doen kom je meer te weten van Slow…

Wat doet Slow?
Stichting SLOW organiseert learning communities en slow events met intrigerende en verbindende vragen over trends en transformaties in persoonlijke levens, het bedrijfsleven en de publieke sector. Zo organiseerden wij in juni 2008 een bijeenkomst in Art Centre Delft over de betekenis van SLOW Management. Boeiende verhalen, open gesprekken, en productieve werkvormen leverden drie pilaren op: Zelfontplooien, Verbinden en Creëren van nieuwe sociale werkelijkheden op het vlak van organisaties en organiseren.

Hoe werkt Slow?
“Be the organization you want to see in the world” geldt uiteraard voor Stichting Slow. Commissies vormen de bouwstenen van de open en lerende Slow-organisatie. Deze commissies worden vrijwillig bemensd door organisatieadviseurs, coaches, onderzoekers, kunstenaars, procesbegeleiders en andere betrokkenen die zich graag inzetten voor de verdere ontwikkeling en nesteling van het Slow doe- en gedachtegoed. Zij zijn begaan met het welzijn en de evolutie van mensen, organisaties en de samenleving.

Slow Events?
De Slow Events Commissie heeft de ambitie jaarlijks twee á drie Slow-bijeenkomsten te organiseren. Dat is: voorbereiden qua vorm en inhoud, er een succes van maken en de uitkomsten delen met de buitenwereld. Een leuke en leerzame bezigheid trouwens! Okee, meedoen aan deze commissie gaat je op jaarbasis een paar dagen kosten. Inclusief het gratis meemaken van het event natuurlijk. Erg goed voor je persoonlijk netwerk. Maar dat terzijde.

Wil jij ons versterken of weet je iemand? Laat het ons weten. Bedankt voor je reactie!

Namens de Slow Events Commissie:
Sonja Nossent               0614 706300    [email protected]
Cees Hoogendijk           0616 682098    [email protected]
Marcel van Marrewijk    0652 653173    [email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *