Winter Course ‘Rijnlands Organiseren in een week’

In de zomerperiode 2008 hebben wij ”Rijnlands Organiseren” vertaald in een vijf-daags cursusprogramma. De deelnemers zijn ondergedompeld in (1) wat is nu ‘sociaal-economische bedrijfskunde’ en (2) wat komt daarbij kijken om het tussen de oren te krijgen? Op de eerste plaats bij jezelf en daarna in je organisatie. Elke deelnemer draagt een eigen praktijkcasus aan. Een keur aan bijzondere gastsprekers en onverwachte werkvormen maakt het programma interactief en afwisselend. Op Internet heeft Jaap Peters een uitgebreider verslag geschreven over de Summer Course 2008. De deelnemers waren dermate enthousiast dat we het programma ten opzichte van de vorige keer niet hebben gewijzigd. Twee citaten:

 

  • “Voor mij was het Rijnlandse gedachtegoed niet nieuw, maar ik heb in deze week woorden gekregen om het vorm te kunnen geven. Vooral het in de praktijk brengen van het Rijnlandse organiseren en de uitwerking daarvan heeft mijn ogen geopend.”
  • “De ruimte voor het individu combineren met het groepsproces ging in een balans die ik zelden in een training heb meegemaakt.”

Nieuwsgierig? Er is nog plaats op deze Wintercourse van 5 tot 9 januari 2009. We streven naar maximaal 12-16 deelnemers. Download hier het volledige programma als pdf.

 

U kunt zich aanmelden: telefonisch: 0172-630490.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *