Dutch Innovation Seminar 2008

Op 9 oktober 2008 organiseert Baakblue voor het vierde jaar op rij het Dutch Innovation Seminar. 

Het thema dit jaar is innovatie door vergruizende grenzen. Vandaag de dag leven we in een ‘global village’ waarin grenzen vergruizen. Grenzen rondom kennis en grenzen tussen vraag een aanbod. Tijdens het Dutch Innovation Seminar gaan we in op vraagstukken rondom dit thema. Gastorganisatie 2008 is de ideële organisatie Nabuur. Via www.nabuur.com worden mensen over de hele wereld in staat gesteld op basis van hun kennis, ervaring en contacten concrete problemen van dorpen in ontwikkelingslanden op de lossen. Inspirerende sprekers van DSM, Sellaband en Nabuur zullen de dag kleur geven en raak geinspireerd door workshops en voorbeelden. Meer informatie over het programma is te vinden op www.baakblue.nl/dis.

Is dit een thema waar je graag over mee wilt praten?  Meld jezelf dan nu aan op www.baakblue.nl/dis

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *