Nieuw boek en DeLimesbijeenkomst: 12 sept

Rijnlandse vrienden, geïnteresseerden en speciale genodigden,

Even een greep uit de actualiteiten van om en nabij dit moment:

‘Onderzoek naar crisis bij Zeeuwse politie’
‘Drie passagiers uit vliegtuig gehaald na vermeende gijzelingspoging’
‘Grote brand na explosie in Winsum’
‘Directeur Jeugdzorg treedt af
‘Om Fortis wordt in België gelachen’
 
De klok slaat crisis, zo je ziet. Zou er ook een rijnlandse manier zijn om met een crisis om te gaan? Kun je rijnlands organiseren onder moeilijke omstandigheden?
Op 12 september, onze volgende DeLimesnetwerkmiddag, houden we dit boek ten doop. En dat doen we natuurlijk in stijl. Ben je die middag aanwezig in Zwammerdam, dan krijg je te maken met onverwachte en ingrijpende gebeurtenissen. Je zal je gedwongen voelen om snel tot beslissingen te komen en direct tot actie over te gaan. En dat alles gaan we dan rijnlands aanpakken.

Uhhhmmm, ja! Natuurlijk kan dat! DeLimesmensen Jurriaan Cals, Els Visser en Ruud Plomp hebben daar een mooi boek over geschreven en dat boek komt deze week uit bij Van Duuren Management. ‘Crisis in de hand’ heet het en het gaat over organiseren onder moeilijke omstandigheden voor grote en kleine bedrijven.

We nodigen alle trouwe deelnemers, nieuwe belangstellenden en speciale gasten van harte uit deel te nemen aan dit boeiende, enerverende maar vooral leerzame spektakel. We beginnen zoals altijd om 14.00 uur en gaan door tot een uur of vijf, wanneer we de zitting verplaatsen naar dorpscafé ’t Gezwam’ voor een informele nabeschouwing en een vrolijke toast. Plaats van handeling is wederom de schuilkerk van Zwammerdam gelegen aan de Molenstraat.

Als je van plan bent om te komen op 12 september, zou je Els dan een bevestigingmail willen sturen?

Als blijkt dat de materie je bovenmatig aanspreekt dan kun je die vrijdag overgaan tot de aanschaf van ‘Crisis in de hand’ tegen een gereduceerd tarief van 20 euro. Maar je kunt het boek ook gewoon bestellen via Managementboek.nl of via Van Duuren.

Hopelijk tot ziens op 12 september!

Jurriaan Cals, Els Visser & Ruud Plomp
DeLimes

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *