Bewegende beelden

Inspirerend boek, bijzonder qua inhoud en qua vorm:

Beste Mooie Beweging,

In april is het boek ‘Bewegende Beelden, met hart en hoofd de wereld verbinden’ verschenen. Met dit zapboek beogen wij lezers te inspireren om een bijdrage te leveren aan een duurzame mooiere wereld, vanuit het idee als ieder mens zijn/haar stukje wereld een beetje mooier maakt, wordt de wereld 5 miljard keer mooier!

 

Bewegende Beelden is een kleurrijke bloemlezing van inspirerende ideeën en initiatieven op weg naar een ‘Great Place to Live’. Het boek snijdt hierbij verschillende thema’s aan: klimaat en milieu, economie en politiek, mensen, wetenschap en verbinding van hoofd en hart. Bovendien staat het boek boordevol praktijkverhalen, die je kunt gebruiken als voorbeeld en bron van inspiratie.

 

In het boek hebben we ook ca 50 voorbeelden opgenomen van bewegingen die in onze ogen bouwen aan een positieve wereld, wereldwijd schijnen er inmiddels al zo’n 2 miljoen bewegingen van mensen actief te zijn. Volgens ons behoren jullie tot zo’n wereldverbeterende beweging. In het boek hebben wij jullie als inspiratiebron met een korte beschrijving en link naar jullie site opgenomen.

 

Op onze site www.bewegende-beelden.nl kun je een digitaal hoofdstuk van het boek + een korte videotrailer bekijken.

 

Verder organiseren wij op 1 november een ‘familie winterfestival’ op het landgoed de Horst van de Baak in Driebergen en zouden het hartstikke leuk vinden als jullie daarin participeren. Je kunt daarvoor met mij of Engbert contact opnemen.

 

Succes met jullie beweging!

 

Hartelijke groet,

 

Adriaan de Man

Engbert Breuker

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *