Werk, wat is dat?

Gek hoe dat gaat met werk. Neem de deadline die voorschrijft wanneer iets klaar moet zijn. Dat iets (een taak) heb ik niet zelf bedacht, dat deed de organisatie voor me. Kennelijk is werk toch vooral meedraaien in het systeem. In eigenlijke zin ben ik dus niet degene die werkt, maar is het de organisatie die het werk doet. Ik ben alleen medewerker . . . (meer)

Hiermee kondigen wij het nieuwe Ottonecongres aan. Titel: Werk, wat is dat? De sprekers en dagvoorzitter zijn bekend, het thema Werk (Bent u ook zo’n hardwerkende burger? Wie heeft u dat verteld?) krijgt de organisatiefilosofische behandeling die het verdient. Meer informatie vindt u op http://www.ottonecongres.nl/, waar u zich vanaf nu ook kunt inschrijven.

Graag tot ziens,
Bureau Ottonecongres
Slauerhoffpad 5
4103 WL Culemborg
Telefoon 0345 630 324
E-mail [email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *