DeLimes middag 4 juli over Rijnland Congres 10 oktober

Op de ongebruikelijke maar toepasselijke datum 4 juli organiseren we de volgende DeLimesnetwerkmiddag in de schuilkerk van Zwammerdam. Op de Amerikaanse onafhankelijkheiddag bespreken we daar met elkaar het Rijnlandcongres dat we op 10 oktober 2008 gaan houden. Om tot een vernieuwende, frisse, pakkende, positieve, aanstekelijke, onvergetelijke en overtuigende invulling en aanpak te komen. Jullie denken mee, vervolgens zetten we de dag samen in elkaar en op 10 oktober zorgen we er met z’n allen voor dat Rijnland leeft, straalt en groeit.

Op de agenda van 4 juli staan daarom de volgende onderwerpen:

  1. de inhoud van het congres (uitwerking thema, key-note sprekers & key-note workshops die thema ondersteunen, overige invulling met muziek, toneel, etc.);
  2. de vormgeving van het congres (veel ruimte voor de deelnemers, kennis productie staat centraal);
  3. de marketing van het congres om weer 160 deelnemers te krijgen;
  4. de organisatie van/rond het congres (wie, wat, waar).

We starten zoals gebruikelijk om 14.00 uur en verlaten de kerk voor 17.00 uur. In ’t Gezwam kunnen we daarna de plannen verder bespreken in wisselende samenstellingen, afspraakjes maken voor coöperaties en proosten op goed werk.

Wat zou het fijn zijn als je meedoet!

En, wil je ook weer gewoontegetrouw via een mail terug aangeven aan Els ([email protected]) of je van plan bent om te komen? Of dat je al lekker op vakantie bent of wegens overmatige drukte wel wil, maar niet kan komen? Alvast hartelijk dank daarvoor.

Zie je hopelijk in Zwammerdam op 4 juli.

Groet,

Els Visser, Jurriaan Cals en Henk Hogeweg
DeLimes.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *