Ajax

Nog een ding en dan ben ik weer helemaal bij:

Ik werd natuurlijk ook verrast door het vertrek van Johan Cruijff als technisch adviseur bij Ajax, voor ie goed en wel begonnen was, dacht ik ook.

Johan heeft er kennelijk voor gekozen na een gesprek van hem over de Jeugdopleiding van Ajax met de nieuwe Hoofdtrainer van Ajax (m.i.v. het nieuwe seizoen), Marco van Basten. De laatste was het schijnbaar niet eens met de voorstellen van Johan, wilde zijn eigen ‘mind’ opmaken.

Door mijn Rijnlandse bril naar mijn Ajax kijkend lijkt het mij dat je ook kunt zeggen dat vakman Johan vertrouwen heeft in zijn collega vakman Marco,
dat vakman Marco zijn verantwoordlijkheid neemt, 
blijk van echt vakmanschap van Johan én Marco …..

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *