DeLimes netwerkmiddag 8 februari

Dag Rijnlandse vrienden en geïnteresseerden,

Op 8 februari organiseren we de eerste DeLimesnetwerkmiddag van het nieuwe jaar. De locatie is weer vertrouwd: de Remonstrantse kerk van Zwammerdam. Warm zal het niet zijn, maar warm kunnen we het wel maken.De eerste bijeenkomst van dit jaar gaan we besteden aan vragen. Welke vragen heb je zelf over Rijnlands organiseren waarop je graag een antwoord zou willen hebben. Maar ook: Welke vragen leven er in de markt over Rijnlands organiseren? Wat kom je zoal tegen? Met elkaar willen we die vragen inventariseren, met elkaar willen we naar antwoorden zoeken en met elkaar willen we die antwoorden verrijken. Wat gaan we mogelijk maken, samen? Terwijl we daarover spreken heffen we het glas op een onrustig jaar!

We beginnen zoals altijd om 14.00 uur en we stoppen rond vijf. Daarna is er weer gezelligheid in ’t Gezwam.

Als je mee wilt doen, mail dan weer even naar mij.

Dank je wel en hopelijk tot dan en daar.

Els Visser, [email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *