Rinnooy Kan: Optimisme is een morele plicht

Mooi interview met (een m.i. door en door Rijnlander) SER-voorzitter Rinnooy Kan in de NRC van 29 dec., Zaterdag &cetera, p. 4 en 5 en p.7. Het fenomeen Wijffels heeft in het puur Rijnlandse product: SER, een waardig opvolger gekregen.

Rinnooy Kan heeft zich bijvoorbeeld zeer verdiept in de kunst van het onderhandelen. Soms denk ik ook: als je vindt dat het bij Rijnlands gaat om het omgaan met verschillende gelijkwaardige belangen, dan moet je je toch vooral bekwamen in de kunst van het onderhandelen ….

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Koos schreef:

    Aardig artikel, maar heb je ook de tweede helft…

  2. Sjaak Evers schreef:

    Ook het tweede deel staat er nu in, helaas zelfs dubbel; ik kan pdf-file van de NRC niet corrigeren.

    Sjaak Evers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *