Wintergasten (1): Joris Luyendijk en Naomi Klein

Beste Joris,  

Wat een geweldig prachtige uitzending !! Mijn zeer grote complimenten. Beide boeken komen heel goed aan de orde, ook het gemeenschappelijke daarin, bijzonder fraaie clips, interessante, prachtige en veelzeggende beelden van haar en haar familie. Wat een dame, wat een boodschap, wat een uitzending dus !!  

Eén geweldige uitglijer wat mij betreft, als het over alternatieven gaat. Na haar prachtige filmpje over Zanon, begin je over je ervaringen als vakantiewerker o.i.d. Oei, oei, hier heb je een geweldige blinde vlek kennelijk. Er is bijv. in ons land heel veel gaande qua alternatieven. Zie hieronder links naar enkele websites erover.  

Hopelijk zet je je formidabele denkkracht nog eens in op alternatieven. Het lijkt mij geweldig als je bij bijv. Lentegasten eens een programma zou maken met bijv. Jaap Peters of Mathieu Weggeman of Gerard Voskuilen of Ger Jonkergouw of  Harold Janssen of Marlies Bosker of Henk Hogeweg of Piet Moerman of Rob Lommerse of Hans Vos of Pierre van Amelsvoort, etc, etc….  

Ik ben benieuwd naar je reactie….  

Sjaak Evers 
www.rijnlandse-expeditie.nl
www.organisatieactivist.nl  
gemaild naar [email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Sjaak Evers schreef:

  Beste Sjaak Evers,

  Hartelijk dank voor uw complimenten en kritische kanttekeningen bij de eerste uitzending van Wintergasten.. We hebben uw mail doorgestuurd naar Joris Luyendijk.

  Met vriendelijke groet en natuurlijk de beste wensen voor 2008,

  Namens de gehele redactie van Wintergasten,

  Marijntje Denters

  Webredactie Wintergasten
  Wintergasten.vpro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *