DeLimes inloopmiddag 14 december

Op 14 december organiseren we weer een DeLimesmiddag. Om elkaar weer te zien en te spreken, om nieuwe mensen te leren kennen, om in verbinding te gaan, om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren. Onze lead zanger is deze keer Rob Lommerse. Hij en zijn gast, de Brabantse gedeputeerde voor ruimtelijke ordening, land- en tuinbouw en volkshuisvesting Paul Rüpp verzorgen een inspirerende middag over de vraag: Nieuw Rijnlands organiseren bij landschappelijke en stedelijke ontwikkeling, wat is dat, kan dat, willen we dat en hoe dan? Ter lering ende vermaak heeft Rob alvast een documentje gemaakt, dat je hier aantreft.

We beginnen zoals altijd om 14.00 uur en we stoppen rond vijf. Daarna is er weer gezelligheid in ’t Gezwam. Als je mee wilt doen, mail dan weer even naar mij.

Dank je wel en hopelijk tot dan en daar.

Els Visser, DeLimes
[email protected]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *