Inspirerende boeken

Was vandaag op het Boekenfestijn in Eindhoven. Vond er 3 boeken die ik meteen graag op Weblog zet:

1. ‘Kracht van de Matrix’, van Peter Camp, zie www.campmatrix.nl. Erg aardig boekje. Frits Schipper (van Vanwoodman) heeft er rol bij gespeeld.

2. ‘Waar halen ze het vandaan ? OVER INSPIRATIE’, van Miranda Hoogendoorn en Pieter Winsemius. 30 BN-ers zijn geinterviewd. Inspiratie-bronnen blijken te varieren afhankelijk van de levensfase waar je in zit (verkenner, leerling, gezel, meester, aanhanger). Typisch Winsemius, maar toch weer wel aardig.

3. ‘MEESTERSCHAP, Ervaringswijsheid en de continuiteit van organisaties’, van Dorothy Leonard en Walter Swap. Het gaat aan de ene kant over het Verwerven van meesterschap en over het Vormgeven aan meesterschap, aan de andere kant over Interne invloeden (zelf) en Externe invloeden (andere mensen). Lijkt me boeiend.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *